Op werkdagen voor 14:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en Garantie

Nav E27 sensor Nav wand Nav plafond Nav schijnwerpers

Nav lampen met schemersensor Nav bewegingsmelders Nav schemerschakelaars

Lamp met sensor nodig? Groot assortiment sensorlampen. Het begint al met thuiskomen, u parkeert uw auto in de garage en de lamp gaat automatisch aan. Hierbij hebben we al twee voordelen, ten eerste hoeft u zelf het licht niet aan te doen, ten tweede staat het licht niet aan wanneer u niet in de ruimte aanwezig bent. U loopt naar de deur en uw entree verlichting gaat feller branden. Ideaal thuiskomen noemen we dit! Een lamp met sensor is verkrijgbaar in verschillende type's. Een aantal types hiervan zijn bijvoorbeeld: plafondlampen, wandlampen, staande lampen. Deze types sensorlamp hebben we in verschillende soorten, denk hierbij aan LED armaturen, of bijvoorbeeld spots. Deze bewaken uw terrein. Zodra er iemand uw terrein betreedt gaat de lamp branden en schrikt dit ongewenste bezoekers af. U vindt op onze webwinkel verschillende categorieën sensorlampen voor meerdere toepassingen. Een lamp met sensor bespaart en helpt u met fijn en veilig thuiskomen.

Waar bent u naar opzoek?

Lichtbronnen:

Assortiment sensoren:

 

logomsb

Persoonlijk advies:

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl

Maandag tot vrijdag: 08.00-17.00 uur, Zaterdag 08.30-12.00 uur

Het gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Lampmetsensor.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.